english
magyar

A DUNA TV vendége: Kunszabóné Pataki Anna

Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy a DUNA TV "Agapé" című műsorának lehetett egyik vendége Kunszabóné Pataki Anna, alapítónk-vezetőnk. A beszélgetés témája a SZÖVETSÉG volt.

Riportfilm készült a Szolgálatról

"Kiút a hajléktalanságból" címmel készült egy rövid riportfilm (7p 40mp) rólunk és a Csak Egyet Szolgálat küldetéséről.

Karolj fel!

"Fogadj örökbe" egy rászorulót!

Aktuális híreink

Tekintsék meg legfrissebb hírlevelünket!

Lelki alkalmainkat támogathatod

Egész évben szívesen fogadunk tárgyi adományokat lelki alkalmainkhoz

Online támogatás

Online is küldhet nekünk adományt.

Eszter

... aki szeretné saját kezébe venni életének irányítását

Eszter fiatalos, tiszta tekintetű, őszinte asszony. Három fiúgyermek édesanyja, az egyikőjük már nagykorú (12,16 és 23 évesek).

Epilepsziás betegsége van, a férje elhagyta, ami mély depressziót okozott nála. Súlyos betegség miatt kemoterápiás kezelést kapott, ami rendkívül megterhelte és legyengítette a szervezetét. Sokat volt otthon és igyekezett a gyerekek mellett helytállni. A mindennapok teendőiben a legidősebb fiú sokat segített, felvállalta a felnőtt férfi feladatait. A fiú szépen helyt állt, Eszter erre büszke is, de egy kicsit fáj is a szíve, hogy a gyermekkor így megrövidült számára.

Hálás, mert a betegségből való felépülésben saját idős szülei is támogatták, jelen voltak számára.

A család havi fix nettó bevétele kb 60.000  Ft, ami a családi pótlék és a megváltozott munkaképességen alapuló támogatás összege. Emellett legidősebb fia is támogatja, de Eszter nem szeretné, ha a fizetését, amit alkalmi munkákból gyűjt össze rájuk költené.

Eszterben egy bátor és céltudatos nőt ismertünk meg. Szeretné maga irányítani az életét. Három nagyobb témakör van, amiben támogatásra szorul:

***

TÁMOGATÁSI CÉLOK

1. VÁLLALKOZÁS BEINDÍTÁSÁRA: Elvégzett egy műkörömépítő tanfolyamot és szeretne egy szalonban dolgozni, mint vállalkozó. Ismeri a kezdő költségeket. A „KATA” havi költsége 50.000 Ft, a vállalkozóihoz szükséges pecsét egyszeri elkészítési költsége kb 7.000 Ft. A szalonban a bérleti díj havonta kb 35.000 Ft, és van még a könyvelői díj, ami havi kb 10.000 Ft. Emellett van egy két speciális eszköz, amit apránként össze kell gyűntenie a munkához.

2. FELÚJÍTÁSI CÉLOKRA: Jelenleg Eszter és családja egy szoba-konyhás lakásban él. Alapos felújításra van szükség, a legégetőbb az ablak cseréje, mert nem lehet jelenleg kinyitni, így jobbhíján az ajtón keresztül szellőztet. Szükség lesz még a padló cseréjére is. A konkrét összegek még szakemberek bevonása után lesznek csak ismeretesek elöttünk.

3. DÍJTARTOZÁSI HÁTRALÉK RENDEZÉSÉRE: A betegsége alatt sajnos nem tudta fizetni a közüzemi díjakat, ezért díjtartozás keletkezett, ami jelenleg már a végrehajtónál van. Kb. 800. 000 Ft értékben. Szeretné részletekben ezt az összeget is visszafizetni.

***

Karolj fel! együttműködés kezdete: 2022. április 8.

***

TÁMOGATÁSI FORMÁK ESZTER ÉS CSALÁDJA RÉSZÉRE

Adományozni (1) átutalással vagy (2) online bankkártyás fizetéssel tudsz:

(1) Bankszámlaszám: 11719001-20322546 / Ha így adományozol, kérjük, írd be a közleménybe, hogy: ESZTER + a támogatási cél számát, amire az adományodat fordíthatjuk! 

CSAK EGYET SZOLGÁLAT ALAPÍTVÁNY
Számlaszám: OTP 11719001-20322546
IBAN szám: HU 87 1171 9001 2032 2546 0000 0000
SWIFT kód: OTPVHUHB

(2) Online itt tudsz adományozni.

***

KERESS MINKET BIZALOMMAL, ha kérdésed van!

Az info@csakegyet.hu e-mail címünkön tudsz érdeklődni, vagy a központi számunkat hívd hétköznaponként 8:00 és 14:00 óra között: +36 70 424 20 95! - Tekintettel a hatalmas vendégforgalomra, előfordulhat, hogy csak sokadjára tudsz elérni minket ezen a mobilszámon. Megértésedet előre is köszönjük.

***

ESZTER ÉS CSALÁDJA nevében is hálásan köszönjük, ha segítesz.

 

Készítette az: Unicial Grafikai Stúdió