english
magyar

A DUNA TV vendége: Kunszabóné Pataki Anna

Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy a DUNA TV "Agapé" című műsorának lehetett egyik vendége Kunszabóné Pataki Anna, alapítónk-vezetőnk. A beszélgetés témája a SZÖVETSÉG volt.

Riportfilm készült a Szolgálatról

"Kiút a hajléktalanságból" címmel készült egy rövid riportfilm (7p 40mp) rólunk és a Csak Egyet Szolgálat küldetéséről.

Karolj fel!

"Fogadj örökbe" egy rászorulót!

Aktuális híreink

Tekintsék meg legfrissebb hírlevelünket!

Lelki alkalmainkat támogathatod

Egész évben szívesen fogadunk tárgyi adományokat lelki alkalmainkhoz

Online támogatás

Online is küldhet nekünk adományt.

Abigél

...egyetemista éveinek támogatásához

Ha az utcán látnánk, bele se gondolnánk, milyen történet áll mögötte. Fiatal, alig 18 éves értelmes lány, aki most elmeséli nekünk életét. Lassan tíz éve, hogy hirtelen elhagyták őt és a testvéreit a szülei. Eltűntek, így maradtak a nagymamával, aki magára vállalta nevelésüket. Nehéz volt, főleg az eleje, mert nem is értették, mi és miért történik. Egy kis, fürdő nélküli lakásban laktak hatan, majd idővel átkerültek egy valamivel nagyobb önkormányzatiba. Ezt az egyet hajtogatta folyton a nagymama: ha nem szeretnéd, hogy a te gyerekeid is így nőjenek fel, tanulj. Annak meglesz a gyümölcse. 

Tizedikes korában kezdte vonzani az építészet, rá is állt erre a vonalra. Matematika és fizika fakultációs lett, külön rajzórákra kezdett járni. Mivel egyre aktuálisabb az egyetem kérdése, nyílt napokra is ellátogatott, hogy megtalálja a helyét. Nagyon szeretne bekerülni, Budapesten és Pécsen is gondolkozik, azonban nem olyan könnyű ilyen körülmények mellett tanulni. Se tér (szintén iskolás testvérei mellett), se idő nincs rá, hiszen összkeresetük 80 ezer forint, muszáj alkalmi munkákat vállalnia. Van, hogy mosogat, van, hogy gyerekvigyázást vállal, hogy be tudjon otthon szállni anyagilag is. 

Ha egy fiatal számára minden adott, akkor is igen nehéz az életkezdés. Abigél komoly hátránnyal indul el ezen az úton, idáig is csak a rendhagyó családjának összetartása és talpraesett szorgalma hozta el.

Kérünk benneteket, hogy segítsétek anyagi felajánlásotokkal ezt az „útnak indulást”, hogy az életkörülmények javulásával biztosabb, nyugodtabb háttere lehessen a tanuláshoz, az életre való felkészüléshez. 

 ***

Karolj fel! együttműködés kezdete: 2021. október

***

TÁMOGATÁSI CÉLOK:

  1. tanulmányok költségeire

  2. hétköznapok támogatása: szabad, támogatói felajánlások alapján.

***

TÁMOGATÁSI FORMÁK ABIGÉL RÉSZÉRE

Adományozni (1) átutalással vagy (2) online bankkártyás fizetéssel tudsz:

(1) Bankszámlaszám: 11719001-20322546 / Ha így adományozol, kérjük, írd be a közleménybe, hogy: ABIGÉL + a támogatási cél számát, amire az adományodat fordíthatjuk! 

CSAK EGYET SZOLGÁLAT ALAPÍTVÁNY
Számlaszám: OTP 11719001-20322546
IBAN szám: HU 87 1171 9001 2032 2546 0000 0000
SWIFT kód: OTPVHUHB

(2) Online itt tudsz adományozni.

***

KERESS MINKET BIZALOMMAL, ha kérdésed van!

Az info@csakegyet.hu e-mail címünkön tudsz érdeklődni, vagy a központi számunkat hívd hétköznaponként 8:00 és 14:00 óra között: +36 70 424 20 95! - Tekintettel a hatalmas vendégforgalomra, előfordulhat, hogy csak sokadjára tudsz elérni minket ezen a mobilszámon. Megértésedet előre is köszönjük.

***

Abigél nevében is hálásan köszönjük, ha segítesz.

Készítette az: Unicial Grafikai Stúdió