english
magyar

A DUNA TV vendége: Kunszabóné Pataki Anna

Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy a DUNA TV "Agapé" című műsorának lehetett egyik vendége Kunszabóné Pataki Anna, alapítónk-vezetőnk. A beszélgetés témája a SZÖVETSÉG volt.

Riportfilm készült a Szolgálatról

"Kiút a hajléktalanságból" címmel készült egy rövid riportfilm (7p 40mp) rólunk és a Csak Egyet Szolgálat küldetéséről.

Karolj fel!

"Fogadj örökbe" egy rászorulót!

Aktuális híreink

Tekintsék meg legfrissebb hírlevelünket!

Lelki alkalmainkat támogathatod

Egész évben szívesen fogadunk tárgyi adományokat lelki alkalmainkhoz

Online támogatás

Online is küldhet nekünk adományt.

Karolj fel! Alap

Mivel Szolgálatunknál hosszabb, rövidebb időre megfordulnak olyan emberek, akiknél hiányzik a megtartó, támogató háttér, és egy krízishelyzet (haláleset, munkahely elvesztése stb.) teljesen átírhatja életüket, viszont hosszabbtávú együttműködésre nem tudunk szerződni velük, ezért úgy döntöttünk, hogy számukra 2020 októbere folyamán létrehozzuk a Karolj fel! Alapot.

Ez mit takar?

A Karolj fel! Alap tulajdonképpen egy másik “zseb” a virtuális pénztárcánkban. Itt olyanok részére fogjuk gyűjteni a pénzbeli támogatásaitokat, akiknek nem hosszútávon, szoros együttműködésben segítünk, hanem csak egy-egy sürgős, indokolt esetben. Ez egy válságalapnak is mondható tehát, amiből olyanoknak fogunk tudni pénzügyi segítséget nyújtani, akik ezzel túl tudnak lendülni az aktuális és átmenetinek mondható válságukon. Mikre gondolunk? Pl.: albérlettel kapcsolatos költségek, hajléktalanszálló költsége, támogatás az új munkahely első havi fizetéséig, utazási költség, krónikus betegek részére extra gyógyszertámogatás.

Itt szeretnénk jelezni nektek, hogy amikor valamelyik támogatónk olyan valaki (egyén vagy család) részére küld(ött) támogatást, akivel már nem állunk szoros együttműködési kapcsolatban, az átutalt összeget azonnal a Karolj fel! Alapba helyezzük (ami visszamenőleg is értendő), és az előbb felsorolt esetek valamelyikére fordítjuk. Hogy ki kap tőlünk még szoros együttműködésben anyagi segítséget, arról a Karolj fel! programunk oldalán a honlapunkon értesülhettek (katt a linkre!) ill. igyekszünk minden hírlevélben is hírt adni a Karolj fel! programunk hasonló változásairól.

 

***

 

A Karolj fel! Alapba szánt támogatást alapítványunk bankszámlaszámára küldhetitek a közleménybe a következőt írva: Karolj fel! Alap.

CSAK EGYET SZOLGÁLAT ALAPÍTVÁNY
Számlaszám: OTP 11719001-20322546
IBAN szám: HU 87 1171 9001 2032 2546 0000 0000
SWIFT kód: OTPVHUHB

 

***

 

Minden adományotokat hálásan köszönjük!

 

Készítette az: Unicial Grafikai Stúdió