english
magyar

A DUNA TV vendége: Kunszabóné Pataki Anna

Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy a DUNA TV "Agapé" című műsorának lehetett egyik vendége Kunszabóné Pataki Anna, alapítónk-vezetőnk. A beszélgetés témája a SZÖVETSÉG volt.

Riportfilm készült a Szolgálatról

"Kiút a hajléktalanságból" címmel készült egy rövid riportfilm (7p 40mp) rólunk és a Csak Egyet Szolgálat küldetéséről.

Karolj fel!

"Fogadj örökbe" egy rászorulót!

Aktuális híreink

Tekintsék meg legfrissebb hírlevelünket!

Lelki alkalmainkat támogathatod

Egész évben szívesen fogadunk tárgyi adományokat lelki alkalmainkhoz

Online támogatás

Online is küldhet nekünk adományt.

Mari

A még most is szép, nyílt tekintetű, középkorú roma asszony, Mari, derűt, bizalmat sugároz még akkor is, ha alaposan próbára tette az élet. A karakteres arcú nő nem lehet több 50 kilónál.  Egy egész családot hord a hátán: öt gyermeket nevel.

Testvérei közül egyedül Mari tiszta, dolgos, szorgalmas és hívő asszony. Ez  magyarázza belső erejét, kisugárzását. Példamutató módon élte (éli) elénk a napi önfeláldozás gyakorlati megvalósítását: a gyerekek rendezetten járnak iskolába, a férjét türelmesen, szeretettel elviselte annak minden hóbortjával, betegségével együtt, édesapját kitartóan ápolja.

Önkormányzati bérlakásban laknak, ahol 2020 elején sikerült a bejárati ajtót, majd év végén az ablakokat is kicserélni a hozzánk befolyó támogatások révén. Nagy öröm volt, hogy 2020 tavaszán Mari végre új fogakat, fogpótlást kaphatott a ti adományaitok révén.

Mari rendkívül együttműködő asszony, könnyű vele a kapcsolattartás. Keresztény testvérként családjával együtt részt vett már az Új Jeruzsálem Katolikus Közösség (intézményünk fenntartója, közösségi háttere) alkalmain, táboraiban.

A családi pótlék illetve apja alacsony nyugdíja, a beteges férje és saját alkalmi jövedelmei (takarítás) nem teszik lehetővé, hogy tisztességgel megéljenek, és lakbért, rezsit, gyógyszert, tanszereket fizessenek. 

 

***

Megújított Karolj fel! együttműködés kezdete: 2021. október 6.

*** 

TÁMOGATÁSI CÉLOK

  1. jogosítvány a nagyfiúnak 

***

TÁMOGATÁSI FORMÁK MARI RÉSZÉRE

Adományozni (1) átutalással vagy (2) online bankkártyás fizetéssel tudsz:

(1) Bankszámlaszám: 11719001-20322546 / Ha így adományozol, kérjük, írd be a közleménybe, hogy: MARI + a támogatási cél számát, amire az adományodat fordíthatjuk!  

CSAK EGYET SZOLGÁLAT ALAPÍTVÁNY
Számlaszám: OTP 11719001-20322546
IBAN szám: HU 87 1171 9001 2032 2546 0000 0000
SWIFT kód: OTPVHUHB

(2) Online itt tudsz adományozni.

*** 

KERESS MINKET BIZALOMMAL, ha kérdésed van!

Az info@csakegyet.hu e-mail címünkön tudsz érdeklődni, vagy a központi számunkat hívd hétköznaponként 8:00 és 14:00 óra között: +36 70 424 20 95! - Tekintettel a hatalmas vendégforgalomra, előfordulhat, hogy csak sokadjára tudsz elérni minket ezen a mobilszámon. Megértésedet előre is köszönjük.

***

MARI nevében is hálásan köszönjük, ha segítesz.

Készítette az: Unicial Grafikai Stúdió