english
magyar

Kérjük, támogassa szolgálatunkat adója 1%-ával!

Efrata Alapítvány a Hajléktalanokért Adószám:18242090-1-42 Számlaszám: 11719001-20322546

Imapárokat keresünk!

Hordozzunk naponta imádságban "Csak Egyet"!

Aktuális híreink

Tekintsék meg friss híreinket!

Vidd a hírünket

Szórólapjaink letöltése

Karolj fel!

"Fogadj örökbe" egy rászorulót!

Online támogatás

Online is küldhet nekünk adományt.

Remény a reménytelenségben

„Csak Egyet”: furcsán hangzó név. Miért választottuk mégis?

Oláh mama

 

 

Oláh mama egy nyugdíjas nagymama, aki már egyszer túl volt a szülői feladatokon. Egyszer már megharcolta a gyermeknevelés csatáit, de az élet úgy hozta, hogy mégegyszer neki kellett kezdenie. 

Fia és a 6 unoka anyja ugyanis nem voltak alkalmasak arra, hogy felneveljék őket, így Oláh mama vette át a helyüket. A gyerekek 7 és 17 év között vannak, öt lány és egy fiú. A nagymama, aki számtalan betegséggel küzd, a nyugdíjon és a családi pótlékon kívül más anyagi forrásra nem támaszkodhat. A gyerekek olyan jól tanulnak és olyan rendezetten tartja őket a nagymama, hogy senki sem mondaná meg, milyen szegényes körülmények között élnek. Több szociális intézmény is együtt dolgozik a családdal, köztük mi is, hiszen az intézményi segítség nélkül még drasztikusabban haladná meg a havi kiadás a bevételeket.

Legidősebb unokája az emberkereskedelem áldozatává vált, de hála Istennek megtörve és megsebezve, de hazatért. Most babát vár, fiatalon és apa nélkül. Egy új élet érkezése mindig öröm, de a család anyagi helyzete így még szűkösebbé válik. 

Ezért is kérjük támogatóinkat, hogy karolják fel Oláh mamát, az unokákat és a dédunokát, ha módukban áll, ezzel könnyítve számukra a mindennapokat!

Támogatásukat küldjék számlaszámunkra, közleménybe írják: Oláh mama

Tartós élelmiszerrel, iskolai eszközökkel, tanszerekkel is támogathatja a családot. Keresünk felső-tagozatos tanulmányokban jártas embereket, akik korrepetálásban segítenének az unokáknak. (Történelem, matematika)

 

EFRATA Alapítvány 11719001 – 20322546,  

IBAN HU 87 1171 9001 2032 2546 0000 0000    SWIFT OTPVHUHB

 

Kérem, vegye fel a kapcsolatot szolgálatunkkal, amennyiben örökbefogadná a családot, vagy további információra lenne szüksége! Email címünk: csakegyet@gmail.com

Készítette az: Unicial Grafikai Stúdió