english
magyar

Az 1 % álma

Ismét lehetőség van az adó 1% felajánlására

Aktuális híreink

Tekintsék meg legfrissebb hírlevelünket!

Karolj fel!

"Fogadj örökbe" egy rászorulót!

SEGÍTS LÁTHATÓVÁ VÁLNUNK!

Az első Adjukössze.hu-s közösségi adománygyűjtő kampányunk (2020. dec. 15. és 2021. febr. 13. között futott) a hétvégén sikeresen lezárult. A kitűzött célt 6%-kal túlszárnyaltátok.

Online támogatás

Online is küldhet nekünk adományt.

Oláh mama

 

 

Oláh mama egy nyugdíjas nagymama, aki már egyszer túl volt a szülői feladatokon. Egyszer már megharcolta a gyermeknevelés csatáit, de az élet úgy hozta, hogy mégegyszer neki kellett kezdenie. 

Fia és az 5 unoka anyja ugyanis nem voltak alkalmasak arra, hogy felneveljék őket, így Oláh mama vette át a helyüket. A gyerekek 9 és 19 év között vannak, négy lány és egy fiú. A nagymama, aki számtalan betegséggel küzd, a családi pótlékon kívül más anyagi forrásra nem támaszkodhat. A gyerekek olyan jól tanulnak és olyan rendezetten tartja őket a nagymama, hogy senki sem mondaná meg, milyen szegényes körülmények között élnek. Több szociális intézmény is együtt dolgozik a családdal, köztük mi is, hiszen az intézményi segítség nélkül még drasztikusabban haladná meg a havi kiadás a bevételeket.

Legidősebb unokája az emberkereskedelem áldozatává vált, de hála Istennek megtörve és megsebezve, de hazatért. Kisbabája megszületett, fiatalon neveli és vállalta őt, apa nélkül. Egy új élet érkezése mindig öröm, de a család anyagi helyzete így még szűkösebbé vált. 

Ezért is kérjük támogatóinkat, hogy karolják fel Oláh mamát, az unokákat és a dédunokát, ha módukban áll, ezzel könnyítve számukra a mindennapokat!

Támogatásukat küldjék számlaszámunkra, közleménybe írják: Oláh mama

Tartós élelmiszerrel, iskolai eszközökkel, tanszerekkel is támogathatja a családot. 

Csak Egyet Szolgálat Alapítvány 11719001 – 20322546,  

IBAN HU 87 1171 9001 2032 2546 0000 0000    SWIFT OTPVHUHB

 

Kérem, vegye fel a kapcsolatot szolgálatunkkal, amennyiben örökbefogadná a családot, vagy további információra lenne szüksége! Email címünk: info@csakegyet.hu

Készítette az: Unicial Grafikai Stúdió