english
magyar

Az 1 % álma

Ismét lehetőség van az adó 1% felajánlására

Aktuális híreink

Tekintsék meg legfrissebb hírlevelünket!

Karolj fel!

"Fogadj örökbe" egy rászorulót!

SEGÍTS LÁTHATÓVÁ VÁLNUNK!

Az első Adjukössze.hu-s közösségi adománygyűjtő kampányunk (2020. dec. 15. és 2021. febr. 13. között futott) a hétvégén sikeresen lezárult. A kitűzött célt 6%-kal túlszárnyaltátok.

Online támogatás

Online is küldhet nekünk adományt.

Róbert

A szelíd, jóindulatú, ötvenes Róbert, a légynek sem tudna ártani. Visszahúzódó természete nem akadályozta azonban a mozgékony, tanulékony férfit, hogy az élet számos területén kipróbálja magát. Dolgozott pincérként, segédmunkásként, borkimérésekben – és film operatőrként is, amelyhez a szükséges vizsgákat munka mellett szerezte meg! Saját erejéből küzdötte magát fel odáig, hogy éveken át dokumentumfilmesként dolgozhatott a MAFILM- nél.

Később, a cég privatizálása után kameramannként, világosítóként kereste a kenyerét.

Kálváriája akkor kezdődött, amikor nyaki panaszaival természetgyógyászhoz fordult. A felírt szernek súlyos mellékhatásai voltak. Az egykor kifejezetten erős férfi, ma egy benzinkanna felemelésére is képtelen! Emellett súlyos lelki traumát élt át egy autóbaleset során, amiben ugyan nem Ő volt a hibás, de a veszteséget még sem tudta feldolgozni.

Munkaját így elvesztette, ami nyilván jövedelemvesztéssel is járt, végül pedig azzal, hogy lakását is el kellett adnia, hogy élni tudjon.

Jelenleg egy rosszul fűtött raktárhelyiségben húzza meg magát és azt sem tudja fizetni, mert az idős asszony, akit napi szinten ápolt időközben otthonba került. Aztóta szerencsére van egy másik idős hölgy, akinek ápolásába és gondozásába besegít, azonban a munkáért kapott összeg még kevés ahhoz, hogy lakhatását, gyógyszereit fedezze.

Róbert egyedül van, rokonai elhaltak, saját családja nincs. Az önzetlen, segítő lelkületű férfi, annak idején vak gyerekeknek olvasott fel a Vakok Intézetében önkéntesként, hogy segítsen. Most, amikor már nincs ereje, neki van szüksége a mi segítségünkre, hogy legalább az a raktárhelyiség megmaradhasson a számára lakóhelyként, amely otthonául adatott.

Támogatásukat küldjék számlaszámunkra, közleménybe írják: Róbert

Csak Egyet Szolgálat Alapítvány 11719001 – 20322546,  

IBAN HU 87 1171 9001 2032 2546 0000 0000    SWIFT OTPVHUHB

Kérem, vegye fel a kapcsolatot szolgálatunkkal, amennyiben örökbefogadná Róbertet vagy további információra lenne szüksége! Email címünk: info@csakegyet.hu

 

Online adományozáshoz kattintson ide!

Készítette az: Unicial Grafikai Stúdió