english
magyar

Kérjük, támogassa szolgálatunkat adója 1%-ával!

Efrata Alapítvány a Hajléktalanokért Adószám:18242090-1-42 Számlaszám: 11719001-20322546

Imapárokat keresünk!

Hordozzunk naponta imádságban "Csak Egyet"!

Aktuális híreink

Tekintsék meg friss híreinket!

Vidd a hírünket

Szórólapjaink letöltése

Karolj fel!

"Fogadj örökbe" egy rászorulót!

Online támogatás

Online is küldhet nekünk adományt.

Remény a reménytelenségben

„Csak Egyet”: furcsán hangzó név. Miért választottuk mégis?

Róbert

A szelíd, jóindulatú, ötvenes Róbert, a légynek sem tudna ártani. Visszahúzódó természete nem akadályozta azonban a mozgékony, tanulékony férfit, hogy az élet számos területén kipróbálja magát. Dolgozott pincérként, segédmunkásként, borkimérésekben – és film operatőrként is, amelyhez a szükséges vizsgákat munka mellett szerezte meg! Saját erejéből küzdötte magát fel odáig, hogy éveken át dokumentumfilmesként dolgozhatott a MAFILM- nél.

Később, a cég privatizálása után kameramannként, világosítóként kereste a kenyerét.

Kálváriája akkor kezdődött, amikor nyaki panaszaival természetgyógyászhoz fordult. A felírt szernek (Syradnol) olyan súlyos mellékhatásai voltak, hogy eszméletvesztéshez, majd teste folyamatos elgyengüléséhez vezettek és végül olyan szinten megkárosították a szervezetét, hogy komolyabb fizikai munkát azóta sem képes vállalni. Az egykor kifejezetten erős férfi, ma egy benzinkanna felemelésére is képtelen! Munkaját így elvesztette, ami nyilván jövedelemvesztéssel is járt, végül pedig azzal, hogy lakását is el kellett adnia, hogy élni tudjon.

Jelenleg egy rosszul fűtött raktárhelyiségben húzza meg magát és azt sem tudja fizetni, mert az idős asszony, akit napi szinten ápolt időközben otthonba került.

Róbert egyedül van, rokonai elhaltak, saját családja nincs. Az önzetlen, segítő lelkületű férfi, annak idején vak gyerekeknek olvasott fel a Vakok Intézetében önkéntesként, hogy segítsen. Most, amikor már nincs ereje, neki van szüksége a mi segítségünkre, hogy legalább az a raktárhelyiség megmaradhasson a számára lakóhelyként, amely otthonául adatott.

Támogatásukat küldjék számlaszámunkra, közleménybe írják: Róbert

EFRATA Alapítvány 11719001 – 20322546,  

IBAN HU 87 1171 9001 2032 2546 0000 0000    SWIFT OTPVHUHB

Kérem, vegye fel a kapcsolatot szolgálatunkkal, amennyiben örökbefogadná Róbertet vagy további információra lenne szüksége! Email címünk: csakegyet@gmail.com

 

Online adományozáshoz kattintson ide!

Készítette az: Unicial Grafikai Stúdió