english
magyar

Sára

Sára 35 éves, egyedül neveli 10 éves fiát és két egyéves ikerfiát. Egy iskolában dolgozik takarítónőként, összesen 120 000 Ft jövedelemből éldegélnek. Az elmúlt 7 évben nem is volt komolyabb nehézségük, hiszen jutányos áron tudtak albérletben lakni. 

Most ezt az albérletet eladták alóluk. Szerencsére bejutottak egy anyaotthonba, amire általában jóval többet kell várni, de ezúttal sikerült viszonylag gyorsan helyet találni nekik. 

Egy anyaotthon mindig hatalmas segítséget jelent a krízisben, de nem tekinthető végleges megoldásnak. Sára szeretne idővel talpra állni és újra albérletbe kerülni. Ennek érdekében továbbra is keményen dolgozik, de minden anyagi segítség jól jön nekik, amiből a jövőjükre, egy albérletre tennének félre

Ebben az esetben is a rendszeres, fix összegű adományok jelentik a legnagyobb segítséget, hiszen a kiszámíthatóság nagyon fontos minden család számára. Ha így szeretnél segíteni, akkor jelezd a közlemény rovatban, hogy milyen rendszerességgel és mennyi ideig tervezed támogatni Sáráékat. Természetesen az egyszeri adományokat is nagy hálával fogadjuk.

De akármilyen formában is küldöd a segítséget, a "Sára" név mindenképpen szerepeljen a közleményben. 

Név: EFRATA Alapítvány

Számlaszám: 11719001 – 20322546

Külföldről: IBAN HU 87 1171 9001 2032 2546 0000 0000 SWIFT OTPVHUHB

Készítette az: Unicial Grafikai Stúdió