english
magyar

Kérjük, támogassa szolgálatunkat adója 1%-ával!

Efrata Alapítvány a Hajléktalanokért Adószám:18242090-1-42 Számlaszám: 11719001-20322546

Imapárokat keresünk!

Hordozzunk naponta imádságban "Csak Egyet"!

Aktuális híreink

Tekintsék meg friss híreinket!

Vidd a hírünket

Szórólapjaink letöltése

Karolj fel!

"Fogadj örökbe" egy rászorulót!

Online támogatás

Online is küldhet nekünk adományt.

Remény a reménytelenségben

„Csak Egyet”: furcsán hangzó név. Miért választottuk mégis?

Tomi

Tomi

Még csak három éves, amikor ellehetetlenült élethelyzetű, alkoholizáló szülei mellől, állami gondozásba kerül. A szülők nem tartják vele a kapcsolatot, így tehát jobbára intézeti társaira, nevelőire van utalva és az államra. Tizennyolc évesen kerül ki az intézetből, az Életre felkészületlenül, anélkül, hogy bárki munkát vagy szállást szerzett volna neki, ahol ellakhat. Erdőkben, tyúkólakban (!) húzza meg magát, végül különböző nagyvárosokban próbál szerencsét. Kitanult szakmájában nem tud elhelyezkedni, így alkalmi segédmunkák, piszkos átmenti szállók fémjelzik életének ezt az időszakát. Idestova öt éve él Pesten, hajléktalan szállókon illetve lépcsőházakban alszik. Senkije nincs.  

Jelenleg hosszabb ideje már folyamatosan dolgozik. Egy belvárosi elit-étteremben mosogat; napi 10- 12 órás műszakokat vállalva, arra gyűjt, hogy majd ki tudja fizetni leendő albérletét… Jelenleg is egy hajléktalan szállón lakik, onnan jár dolgozni is. Bár korábban ő is kábítószerezett, erről teljesen leállt, tisztán, keresztény módon él.  Az ő  számára kérjük most a segítséget: hogy legyen miből kifizetnie a kauciót és végre az ő feje felett is lehessen fedél és egy ajtó ami mögött zavartalanul meghúzhatja magát – ha már több nem jutott neki az Életből egyelőre… Mindnyájuk nevében, köszönjük!  

Támogatásukat küldjék számlaszámunkra, közleménybe írják: Tomi

EFRATA Alapítvány 11719001 – 20322546,  

IBAN HU 87 1171 9001 2032 2546 0000 0000    SWIFT OTPVHUHB

Kérem, vegye fel a kapcsolatot szolgálatunkkal, amennyiben örökbefogadná a családot, vagy további információra lenne szüksége! Email címünk: csakegyet@gmail.com

 

Online adományozáshoz kattintson ide!

Készítette az: Unicial Grafikai Stúdió