english
magyar

Az 1 % álma

Ismét lehetőség van az adó 1% felajánlására

Aktuális híreink

Tekintsék meg legfrissebb hírlevelünket!

Karolj fel!

"Fogadj örökbe" egy rászorulót!

SEGÍTS LÁTHATÓVÁ VÁLNUNK!

Az első Adjukössze.hu-s közösségi adománygyűjtő kampányunk (2020. dec. 15. és 2021. febr. 13. között futott) a hétvégén sikeresen lezárult. A kitűzött célt 6%-kal túlszárnyaltátok.

Online támogatás

Online is küldhet nekünk adományt.

Az 1% álma — 1% az 1%-nak

Tudtad?!?

A Budapesten élők 1%-áról biztosan mondható, hogy nehézsorsú (hajléktalanságban / komoly rászorultságban / a “hajléktalanság veszélyében” élő vagy “otthontalan” ember).

A Csak Egyet Szolgálatnak és intézményünknek ők a potenciális vendégei.

Az előttünk álló időszakban (2021. 03. 15. és 05. 20. között) most csak egyet szeretnénk kiemelni: vendégeink többségében - bár nehéz háttérből jönnek, komoly kudarcokat átéltek már, és több próbálkozásuk is meghiúsult - még él a remény, még él néhány olyan szükséglet, olyan konkrét vágy, ami visszahozhatja őket a társadalmi élet klasszikus hétköznapjaiba.

Ezekből a parázsló vágyakból szeretnénk a felszínre hozni számotokra néhányat az elkövetkezendő hetekben. Olyanokat szólítottunk meg vagy tolmácsolunk felétek, akiket személyesen ismerünk, és akikért szeretnénk kérni a Ti támogatásotokat / imáitokat, hogy kitartsanak a cél felé haladva, vagy legyen erejük végre elindulni.

*** 

2021. március 30-ától tehát egy olyan heti rendszerességű videósorozatot indítottunk útjára, amelyben néhány egykori vagy mai napig hozzánk járó, velünk kapcsolatban álló vendégünket ismerhetitek meg. Megtudhatjátok röviden, min mentek keresztül, mit éltek meg, és hogy a Csak Egyet Szolgálat hogyan tudott a segítségükre lenni. Reméljük, megérzitek és megértitek, hogy sokaknak milyen nagy segítség, támasz tud lenni egy ilyen intézmény már azzal, hogy az alapvető szükségletek kielégítését biztosítja, a lelki-mentális-spirituális segítségről nem is beszélve.

***

Első videónkban Bálint szólal meg, aki a hangját vállalta. A második videóban Marika történetét ismerhetitek meg. A harmadik videóban Attila beszél az életéről. Megismerhetetitek Attila álmát is, aki a negyedik videóban beszél.

***

Hisszük és évek óta látjuk, hogy közösen, közösségben (imában, lélekben) hordozva a vendégeinket, elvezethetjük őket a REMÉNYTELJES JÖVŐ belső forrásához.

A Csak Egyet Szolgálatban célunk ugyanis, hogy mindenki, akit szolgálunk, megtapasztalhassa azt a végtelen szeretetet, ami a Teremtő Atya jelenlétéből árad, s akinek erejére támaszkodva a REMÉNYTELJES JÖVŐT megláthatja saját életében.

***

CSATLAKOZZ TE IS hozzánk (imával, anyagi vagy önkéntes támogatással, 1%-oddal), hogy közösségben egymással és a nehézsorsú vendégeinkkel valóra válhasson a legközelebbi elérhető álmuk, konkrét vágyuk;...hogy egyre többen talpra állhassanak!

***

Köszönjük, ha nekünk (nekik!adod adód 1%-át!

ÚJ NEVÜNK**: Csak Egyet Szolgálat Alapítvány // Adószám: 18242090-1-42

(RÉGI NÉV: Efrata Alapítvány a Hajléktalanokért)


*A videóban látható képek/felvételek az Efrata Alapítvány a Hajléktalanokért megbízásából és munkája által készültek.

**2021. április végén hagyta jóvá a névváltoztatási kérvényünket a bíróság.

 

 

 

Készítette az: Unicial Grafikai Stúdió