english
magyar

Év eleji gondolatok

Ez év elején szeretnénk az alapító-vezetőnk gondolatait, vízióját megosztani veled és minden hírlevél olvasó barátunkkal. Reméljük, hogy számodra is frissességet hoznak Panni szavai!

Lelki alkalmainkat támogathatod

Egész évben szívesen fogadunk tárgyi adományokat lelki alkalmainkhoz

Karolj fel!

"Fogadj örökbe" egy rászorulót!

Aktuális híreink

Tekintsék meg legfrissebb hírlevelünket!

Online támogatás

Online is küldhet nekünk adományt.

Karolj fel!

A Karolj fel! programunkban olyan családoknak és egyéneknek nyújtunk anyagi jellegű támogatást, akik segítség nélkül nem képesek és/vagy nem alkalmasak az emberhez méltó életkörülmények fenntartására, megteremtésére. A programba való bekerülésről szakmai team dönt.

A támogatási igényt személyesen kell benyújtani intézményünkben előzetes időpont egyeztetést követően. A benyújtott pályázat elbírálását a Csak Egyet Szolgálat szakmai team-je véleményezi, és a benyújtást követő 14 munkanapon belül dönt, és erről tájékoztatja a támogatást igénylő vendégünket. 

Mivel egy naptári évben maximum 8 főt tudunk ilyen módon támogatni, ezért az elfogadott, de kereten túli pályázó igény esetén várólistára kerül. Ahhoz, hogy a várólistán fent maradjon, havonta be kell jönnie személyesen, vagy telefonon jeleznie, hogy továbbra is szeretne a várólistán fennmaradni. Amennyiben ezt nem teszi meg, automatikusan törlésre kerül a listáról. 

Akinek elfogadjuk a pályázatát, és bekerül a programba, azzal együttműködési szerződést kötünk, amiben együtt meghatározzuk a célokat és a támogatás módját. A programban való bennmaradás feltétele a szerződésben foglaltak betartása, illetve a legalább havi egy személyes konzultáció. Mivel a program elsődlegesen adományokból működik, ezért különösen fontosnak tartjuk az átlátható viszonyokat és az őszinte kommunikációt. 

Feltételek:

  • személyes jelentkezés 

  • kezdeti felmérés

  • megállapodás, együttműködés kidolgozása

  • szükséges iratok bemutatása (személyes okmányok, érvényes, negatív tüdőszűrő lelet, bevételek, kiadások igazolása, krónikus betegségek igazolása, lakhatás igazolása)

  • hozzájárulás környezettanulmányhoz

  • évente újratárgyalás

 

Támogatás ideje: 1 év (szükség esetén hosszabbítható)

Résztvevők létszáma: maximum 8 fő

 

Készítette az: Unicial Grafikai Stúdió