english
magyar

Téli ruhaszettre gyűjtünk

A téli hidegekre készülve szeretnénk sapka, sál, zokni, kesztyű szettet adni 110 rászoruló, többségében hajléktalan ellátottunknak. Ne fázzon senki! Segíts ebben Te is!

Bekapcsolódtunk a NEK programjába

Közös szentségimádás a Csak Egyetben

Aktuális gyűjtésünk

Az adjukossze.hu oldalon keresztül támogathatod te is aktuális gyűjtésünket. A hideg időszakra készülve sapka, sál, kesztyű, zokni szettre gyűjtünk. Segíts te is!

Karolj fel!

"Fogadj örökbe" egy rászorulót!

Aktuális híreink

Tekintsék meg legfrissebb hírlevelünket!

Közösségi gyűjtés a rászorulóink részére

Közösségi kampányunk november elején zárul. Be tudsz te is kapcsolódni, akár egy kis összeggel is, hogy elérjük a kitűzött célösszeget, amiből téli ruhaszettet vásárolhatunk rászorulóink részére.

Online támogatás

Online is küldhet nekünk adományt.

Karolj fel!

A Karolj fel! programunkban olyan családoknak és egyéneknek nyújtunk anyagi jellegű támogatást, akik segítség nélkül nem képesek és/vagy nem alkalmasak az emberhez méltó életkörülmények fenntartására, megteremtésére. A programba való bekerülésről szakmai team dönt.

A támogatási igényt személyesen kell benyújtani intézményünkben előzetes időpont egyeztetést követően. A benyújtott pályázat elbírálását a Csak Egyet Szolgálat szakmai team-je véleményezi, és a benyújtást követő 14 munkanapon belül dönt, és erről tájékoztatja a támogatást igénylő vendégünket. 

Mivel egy naptári évben maximum 8 főt tudunk ilyen módon támogatni, ezért az elfogadott, de kereten túli pályázó igény esetén várólistára kerül. Ahhoz, hogy a várólistán fent maradjon, havonta be kell jönnie személyesen, vagy telefonon jeleznie, hogy továbbra is szeretne a várólistán fennmaradni. Amennyiben ezt nem teszi meg, automatikusan törlésre kerül a listáról. 

Akinek elfogadjuk a pályázatát, és bekerül a programba, azzal együttműködési szerződést kötünk, amiben együtt meghatározzuk a célokat és a támogatás módját. A programban való bennmaradás feltétele a szerződésben foglaltak betartása, illetve a legalább havi egy személyes konzultáció. Mivel a program elsődlegesen adományokból működik, ezért különösen fontosnak tartjuk az átlátható viszonyokat és az őszinte kommunikációt. 

Feltételek:

  • személyes jelentkezés 

  • kezdeti felmérés

  • megállapodás, együttműködés kidolgozása

  • szükséges iratok bemutatása (személyes okmányok, érvényes, negatív tüdőszűrő lelet, bevételek, kiadások igazolása, krónikus betegségek igazolása, lakhatás igazolása)

  • hozzájárulás környezettanulmányhoz

  • évente újratárgyalás

 

Támogatás ideje: 1 év (szükség esetén hosszabbítható)

Résztvevők létszáma: maximum 8 fő

 

Készítette az: Unicial Grafikai Stúdió