english
magyar

Online Adventi Naptár

A Csak Egyet Szolgálat szeretne ismét együtt készülni veletek karácsony szent ünnepére. Idén második alkalommal indítja el Online Adventi Naptárát a Szolgálat kommunikációs csapata.

Cipősdoboz akció 2021-ben

Idén is szeretnénk megajándékozni rászoruló, mélyszegénységben élő gyerekeket. A Csak Egyet Szolgálat évek óta a 777blog médiatámogatásával szerevezi meg a cipősdobozok gyűjtését.

Sikeresen zárult kampányunk

A második Adjukössze.hu-s közösségi adománygyűjtő kampányunk (2021.10.04 - 2021.11.03. között futott) sikeresen lezárult. A kitűzött célt 15%-kal túlszárnyaltátok.Köszönjük!

Karolj fel!

"Fogadj örökbe" egy rászorulót!

Aktuális híreink

Tekintsék meg legfrissebb hírlevelünket!

Online támogatás

Online is küldhet nekünk adományt.

Online Adventi Naptár 2021

A Csak Egyet Szolgálat szeretne ismét együtt készülni veletek karácsony szent ünnepére. Idén második alkalommal indítja el Online Adventi Naptárát a Szolgálat kommunikációs csapata.  

Célunk röviden: 

Csak Egyet — Krisztust szeretnénk figyelmünk fókuszába helyezni ebben a bő 24 napban, hogy kicsit átgondoljuk és értékeljük mindazt, amit kaptunk Tőle az elmúlt (liturgikus és naptári) évben. Szeretnénk még inkább odafigyelni és imában hordozni azokat a szegénységben vagy kokrétan hajléktalanságban élő embereket, akiknek igazán szüksége van a Szeretetre, akik komoly hiányt szenvednek valamiben.

 

2021. december 1. és 24. között egy online felületen mindennap ki lehet majd nyitni egy kis, virtuális ablakot, úgy, mint egy igazi kézzel fogható kalendáriumban. Az aktuális nap aktuális ablakának linkjét E-mailben fogjuk elküldeni a feliratkozott érdeklődöknek azzal az újítással, hogy egy kedves, többek között közismertebb barátunk vagy támogatónk tollából származó egyedi elmélkedést (adventi gondolatsort) kapnak mellé a bekapcsolódók. Az elmélkedések írói között lesz többek között Székely János püspök atya, Kunszabó Zoltán, az Új Jeruzsálem Katolikus Közösség vezetője és felesége, Kunszabóné Pataki Anna, a Szolgálatunk vezetője, Lackfi János, költő és még sokan mások.

Ha szívesen részt vennél velünk ebben az adventi készületben, iratkozz fel a következő linken az E-mail címed és a keresztneved megadásával!

Reméljük, minél többen bekapcsolódtok ebbe a közös lelki utazásba! Mi már nagyon várjuk a láthatatlan kapcsolódást.

Növekedjünk lélekben és tettekben az idei adventben is! Csatlakozz hozzánk te is! 

 

 

 

Készítette az: Unicial Grafikai Stúdió