english
magyar

Kérjük, támogassa szolgálatunkat adója 1%-ával!

Efrata Alapítvány a Hajléktalanokért Adószám:18242090-1-42 Számlaszám: 11719001-20322546

Imapárokat keresünk!

Hordozzunk naponta imádságban "Csak Egyet"!

Aktuális híreink

Tekintsék meg friss híreinket!

Vidd a hírünket

Szórólapjaink letöltése

Karolj fel!

"Fogadj örökbe" egy rászorulót!

Online támogatás

Online is küldhet nekünk adományt.

Remény a reménytelenségben

„Csak Egyet”: furcsán hangzó név. Miért választottuk mégis?

Tevékenységeink

 

Az állami normatíva mellett az Efrata Alapítvány által gyűjtött adományok, az Adománybolt bevétele valamint az Új Jeruzsálem Katolikus Közösség tagjainak önzetlen támogatása teszi lehetővé számunkra, hogy segítsünk azoknak, akik betérnek hozzánk.

Nappali melegedőnkben minden nap kiosztunk 100-130 reggelit, valamint 110 meleg ebédet. Emellett lehetőség van mosásra, zuhanyzásra. Szükség esetén ellátjuk krízis csomaggal az arra rászorulókat, vagy elkísérjük őket egy bevásárlásra, kiváltjuk a gyógyszereiket.

kép

Annak érdekében, hogy vendégeink napjait színesebbé varázsoljuk, időnként tartunk Ki mit tud?  és társasjáték vetélkedőket, pingpong bajnokságokat és film klubokat.

Segítünk a szociális ügyintézésben és a munkahely keresésben.

Intézményünk akadálymentesített, így mozgássérült látogatóink is teljes körű ellátásban részesülhetnek.

Fontosnak tartjuk, hogy a hozzánk betérők önbecsülése, lelki egyensúlya is helyreálljon, és ezáltal megteremtődjenek a talpra állás és az önálló életvezetés belső feltételei. Ezért munkatársunk teljes munkaidőben személyre szabott mentálhigiénés foglalkozásokat és lelkigondozást végez. Valamint minden héten tartunk bibliaórát, amely tulajdonképpen biblikus alapon működő önsegítő csoportfoglalkozás.

kép

A hitbéli továbblépést igénylők szolgálatát a VIII. kerületben, a Tömő utcai Béke Királynéja Plébánián végzik, ahol minden vasárnap 10:30-tól szentmisével, agapéval, közösségi összejövetellel és szentségre felkészítő tanítással várják az érdeklődőket.

Készítette az: Unicial Grafikai Stúdió