english
magyar

Aktuális híreink

Tekintsék meg friss híreinket!

Karolj fel!

"Fogadj örökbe" egy rászorulót!

Online támogatás

Online is küldhet nekünk adományt.

Hogyan tudsz a koronavírus ideje alatt segíteni nekünk?

A megszokott ruhaadományokon kívül, most más módokon is segítheted szolgálatunkat. Ebben az időszakban vendégeink immunrendszerének megerősítése érdekében: gyümölcsökre, zöldségekre, vitaminokra van szükség. 
A vírus terjedésének megfékezésében segítene, ha vendégeinknek mosható maszkokat, mosható védőkesztyűket (pl.: biciklis kesztyű), továbbá fertőtlenítőszert biztosíthatnánk (Ehhez várunk: 10 vagy 30 ml-es kis üvegeket/flakonokat) .

A velünk kapcsolatban álló családokat is szeretnénk támogatni ebben a nehéz helyzetben. Sajnos kiadásaik nem csökkentek, sőt a gyermekek otthonlétével, étkeztetésével inkább növekedtek. A tanulmányokban való haladásukat segítenék: laptopok, okostelefonok, vagy önkéntes munkával korrepátálást vállalva (természetesen online). Emelllett nagy segítség lenne, ha valaki szállításban tudna segíteni, hogy az adományok eljussanak az általunk segített családokhoz.

Sok lehetőségetek van arra, hogy segítsetek nekünk! Egy varrónő például maszkokat varrt kollégáinknak! Minden segítségnek nagyon örülünk!
Természetesen a most érkező 
anyagi támogatást is szívesen vesszük!

További információkért írjatok nekünk kommunikacio@csakegyet.hu.

Adományozással kapcsolatos kédéseiteket szívesen fogadjuk a következő telefonszámon is :+361/253-7399 (hétköznap 9:00-11:00 és 13:00-16:00 között) 

 

Olvassátok el a 777blog cikkét rólunk!


Köszönjük az eddigi segítséget is!

Készítette az: Unicial Grafikai Stúdió